OVER MIJ

grafisch ontwerper.
geboeid door alles wat met design te maken heeft.

Hi, ik ben MELISSA ARCATI

Als kind hield ik mij al bezig met knippen en plakken &
dat is geëvolueerd naar tekenen en creatief bezig zijn. In 2007 ben ik begonnen aan een grafische opleiding en dat was de beste beslissing uit mijn leven. Sindsdien ben ik echt gebeten door de grafische wereld en leer ik elke dag opnieuw weer bij.

 

Wat doe ik vooral? Constant blogs lezen, inspiratie op doen, zelf nieuwe technieken leren en vooral veel rondkijken. Mezelf bijscholen dus, wat ook wel nodig is, want de grafische wereld staat niet stil.

En dat is ook mijn uitgangspunt voor deze website. Enerzijds wil ik je graag tonen welke projecten ik allemaal gedaan heb. En anderzijds wil ik graag een Nederlandstalige blog beginnen & daar andere mensen mee inspireren.

Je kan hier echt alles verwachten, niet enkel grafisch ontwerp, maar zeker ook webdesign, architectuur, tips & tricks, tutorials en zo veel meer. Alles is geschreven uit mijn ervaringen en meningen, wat dus zeker niet betekent dat hetgeen ik schrijf altijd klopt. Grafisch ontwerp en alles wat daarbij hoort heeft ook vaak met verschillende smaken en ideeën te maken. Wat ik dus vooral wil doen is jullie meenemen in mijn wereld en verder inspireren 🙂

Jullie kunnen me ook volgen op mijn facebook, twitter en pinterest, daar post ik bijna dagelijks nieuwe, interessante artikels en prachtige ontwerpen.

Thanks for reading & hopelijk tot snel!

Groetjes
Melissa handgeschreven